Xylocap aktiv liniment 100 ml - Letro Sport - Allt för orientering.

Xylocap aktiv liniment 100 ml

-5%

Xylocap har sitt ursprung i de norrländska skogarna, där världsledande kemister noggrant framställer en kraftfull ingrediens till Xylocaps produkter. Med innovativa teknologier omvandlas biomassa och skogsavfall till hållbart och giftfritt capsaicin, som är den aktiva substansen i linimentet.

Snabbverkan och prestationshöjande liniment som ger långvariga resultat och är till för dig som sportar, behöver mjukas upp, eller besväras av stela leder. Krämen ger en behaglig stimulerande känsla, absorberas snabbt in i huden och ger inga spår på dina kläder. Du slipper dessutom känna starka lukter liniment kan associeras med, då linimenten är oparfymerade.

Xylocaps produkter utvecklas och tillverkas i Sverige. Krämen är förpackad i en Grön-PE tub, som har sitt ursprung från naturen.


Du har förmodligen inte hört ordet förut, men du känner säkert till kryddan. Capsaicin är det ämne som ger chilifrukter den starka smaken. Ämnet besitter många goda egenskaper då det ger en god blodcirkulation och hjälper till att blockera smärtmeddelandena till nerverna, på så vis slipper du besväras med både muskelvärk, stela leder och andra påfrestningar som din kropp utsätts för. Capsaicin är därför en viktig och effektiv ingrediens att använda i liniment.

Vid kontakt med vätska ökar intensiteten av hettan, därför kan du känna att styrkan blir mer intensiv när du svettas, duschar eller befinner dig i fuktigt väder. Ska du snart genomföra ett svettigt träningspass, rekommenderar vi dig att smörja på lite mindre kräm än vad du vanligtvis gör när du är stillasittande. Ska du ut i kylan rekommenderar vi att ta lite mer kräm.

Xylocap liniment förtjänar en plats i ditt hem, på ditt skrivbord eller i din träningsväska.

Visa hela produktbeskrivningen

219 kr
230 kr Webpris 

Din vara har lagts till i kundkorgen

0 varor 0 kr

Din vara har lagts till i kundkorgen

Viktig information om produkten du precis lagt i korgen!

Tyvärr har vi inte så många varor på lager av den vara som du önskar beställa. Vi har justerat antalet till så många varor som finns tillgängliga enligt vårt lagersaldo. Gå till kundkorgen för att se hur många det blev.

Klicka på "Fortsätt handla" för att köpa något mer eller klicka på "Gå till kundkorgen" för att slutföra ditt köp.

Fortsätt handla  

Artikelnr

1371

Produktid

28725

Varumärke

XYLOCAP

Vikt

0,18 kg (fraktgrundande vikt)

Moms

25 % moms inkluderat i priset

Direktlänk

Öppna sida

Produktfråga

Skicka en fråga om denna vara

 

     

Tävlingsförsäljning

Under denna vecka säljer vi på följande orienteringstävlingar:

Lördag 23 september

· DM Dalarna

Söndag 24 september

· DM Dalarna

· Stafett-DM i Katrineholm

Se kommande tävlingar »

Nyhetsbrev

Vill du ta del av produktnyheter, erbjudanden och kampanjer?