Letro Sport - Allt för orientering

Öppetider i vår lagerbutik

Har du vägarna förbi Surahammar och vill komma en speciell tid eller dag? Ring gärna och kolla med oss så kanske vi kan lösa det även om det är under en kväll eller helg. Tel 0220-30553 (Dagtid direkt till butiken) eller mobil 0708-115 480 (Lennart).

Adress: Industrivägen 2, Surahammar

Tips!
Kombinera ditt besök med att springa en av våra fem olika orienteringsbanor i anslutning till butiken. Kartor finns färdiga så det är bara att byta om och ta en runda.

Då flera orienteringsklubbar valt att ställa in sina planerade tävlingar den närmsta tiden pga Coronaviruset, kommer vi inte kunna vara ute med sportförsäljning som vi brukar. Behöver du köpa ny utrustning så levererar vi snabbt och enkelt med post men vill du hellre komma förbi vår lagerbutik i Surahammar för att klämma och känna på produkterna är det bara att höra av dig och boka en tid (info@letro.se eller telefon 0220-305 53 eller mobil 0708-115 480). Vi kommer också att hålla öppet vissa tider som vi annonserar ovanför här och då kan du bara komma förbi utan att boka tid.
     

Tävlingsförsäljning

Under denna vecka säljer vi på följande orienteringstävlingar:

Lördag 1 oktober

· Skärmjakten - HJS Vansbro (ENDAST LÖRDAG)

Se kommande tävlingar »

Nyhetsbrev

Vill du ta del av produktnyheter, erbjudanden och kampanjer?