Letro Sport - Allt för orientering

Kontaktformulär - Skicka meddelande

Har du frågor om någon produkt eller vill kontakta oss går det bra att skicka ett meddelande i formuläret nedan. Vi svarar oftast inom 24-48 timmar (vardagar). Gäller det en reklamation se info längre ner.

*Namn

*E-postadress

*Rubrik

Mobilnummer

*Meddelande

Antal tecken kvar  240

*Svara på den matematiska frågan nedan

  Skicka en kopia av meddelandet till min e-postadress.

Genom att skicka meddelandet accepterar du att vi sparar ner de uppgifter som du angett i formuläret. Uppgifterna används för att vi ska kunna återkoppla till dig.

 

Gäller ditt ärende en reklamation?

Om ditt ärende gäller en reklamation så ber vi dig att skicka ett e-postmeddelande till info(a)letro.se med uppgifter om vad du vill reklamera samt bifoga gärna några bilder på felet på varan. Glöm inte att ange fullständig adress och ett mobilnummer som vi kan nå dig på. Mobilnummer behöver vi också för att kunna avisera försändelse om du får en ersättningsleverans.


Har du problem med en Silvakompass?
Om ditt ärende gäller en Silvakompass som fått luftbubbla så ber vi dig skicka ett e-postmeddelande till info(a)letro.se och bifoga en bild på kompassens baksida där man ser tre bokstäver samt fullständig adress och mobilnummer. Vi förmedlar sedan din reklamation till Silva som i sin tur hjälper dig med reklamationen.

     

Nyhetsbrev

Vill du ta del av produktnyheter, erbjudanden och kampanjer?