LedX Kaa X-pand (19) 2000 lumen Li-Ion - Letro Sport - Allt för orientering.

LedX Kaa X-pand (19) 2000 lumen Li-Ion

Logo

Skillnaden mellan tidigare årsmodell och den nya 2019 består i nya linser och en ny reflektor som ger ännu mer ljus närmare fötterna än tidigare, samt en aning ökad bredd, bibehållen längd. En ny ram och glas utan skruvar, lite nättare.

LEDX Kaa 2 000, den lilla lampan med det stora ljuset. Marknadens klart starkaste lampa i sin klass (med både lampa och batteri på huvudet). Lampan är utrustad med 2 st LED Cree XM-L U3, och en elektronik med en unikt hög verknings-grad. Den höga verkningsgraden samt 2 högpresterande LED ger ett starkt ljus utan att batteritiden blir för kort (1.35 tim). Designen med stora kylflänsar gör att vi kan driva lampan på hög effekt och ändå hålla temperaturen under kontroll. LEDX Kaa levereras med 3 olika effektlägen: 20%, 40% och 100%. På högsta effekt levererar lampan ett fantastiskt ljus i 1.35 timmar. På 40% räcker ljuset i 4 timmar och på 20% finns det ljus i 8 timmar. Lampan kan också programmeras om för att få egna kombinationer av effektlägen.

När batteriet är nästan slut från de högre effektlägena går den automatiskt ner på lägsta effekt, som en reservtank, för att det ska finnas ljus att ta sig hem med. Den lyser då i ytterligare ca 30 min. LEDX Kaa har en bred och en smalstrålande för att både ge bra bredd och längd på ljuskäglan. Kaa levereras med en lätt huvudställning i bred resår runt huvudet och ett textilband över huvudet. Batteriet fästes på en platta i nacken så att både lampan och batteriet sitter på huvudet. Det går även att komplettera med en förlängningskabel så att batteriet kan bäras på ryggen eller i en ficka.

Visa hela produktbeskrivningen

3 400 kr
Nettopris 

Din vara har lagts till i kundkorgen

0 varor 0 kr

Din vara har lagts till i kundkorgen

Viktig information om produkten du precis lagt i korgen!

Tyvärr har vi inte så många varor på lager av den vara som du önskar beställa. Vi har justerat antalet till så många varor som finns tillgängliga enligt vårt lagersaldo. Gå till kundkorgen för att se hur många det blev.

Klicka på "Fortsätt handla" för att köpa något mer eller klicka på "Gå till kundkorgen" för att slutföra ditt köp.

Fortsätt handla  

Klarna Delbetalning

Konto från 198 kr/månad
3 mån (1133 kr/månad)
6 mån (567 kr/månad)
12 mån (283 kr/månad)
24 mån (157 kr/månad)

Artikelnr

2002171

Produktid

28243

Varumärke

LEDX

Vikt

0,8 kg (fraktgrundande vikt)

Moms

25 % moms inkluderat i priset

Direktlänk

Öppna sida

Produktfråga

Skicka en fråga om denna vara

 

     

Nyhetsbrev

Vill du ta del av produktnyheter, erbjudanden och kampanjer?