Polar H10 sändarbälte bluetooth, svart - Letro Sport - Allt för orientering.

Polar H10 sändarbälte bluetooth, svart

-5%

Logo

Storlek M-XXL.

Polar H10 är den mest exakta pulsmätaren i Polars historia och är förbättrad på flera plan, bl.a. att mjukvaran kan uppdateras.
Komfort och funktion

Med Polar H10 följer Polar Pro Strap, ett mjukt tex
tilbälte med högkvalitativa elektroder som ser till att din puls mäts exakt och utan störningar. Materialet är bekvämt att bära och silikontrycket och det förbättrade spännet håller bältet säkert på plats.
Uppdateringsbar

Polar H10 fortsätter att förbättras med trådlösa mjukvaruuppdateringar.


Flera olika anslutningsalternativ som uppfyller dina behov

Högkvalitativa träningsappar, gymutrustning, sport- & smartklockor och andra träningsenheter: det finns många olika alternativ att välja mellan när du vill se din puls och registrera din träning.
Två Bluetooth-anslutningar simultant

Anslut din Polar H10 säkert med två Bluetooth-träningsenheter samtidigt: Din Polar-klocka + din cykeldator, din favoritträningsapp + gymutrustning, din Polar-klocka + gymutrustning – välj den kombination som passar din träning bäst.
ANT+-anslutning

Anslut din Polar H10 till ANT+-kompatibel gymutrustning, cykeldatorer och andra träningsenheter. ANT+- och Bluetooth-anslutningar kan också vara aktiva samtidigt.Fungerar med träningsenheter, appar och för sig själv

Polar H10 är den perfekta partnern till många träningsenheter. Tack vare Bluetooth och ANT+ får du ett stort utbud enheter att ansluta till och även möjligheten att ansluta till flera enheter på samma gång.
Träningsenheter med Bluetooth och ANT+

Med Polar H10 får du den bästa pulsmätningen med Bluetooth och ANT+-kompatibla träningsenheter. Polars produktsortiment erbjuder flertalet utmärkta Bluetooth-enheter för olika ändamål.

ANT+ Bluetooth
Träna med Polar Beat eller andra träningsappar

Anslut din Polar H10 till Polar Beat, Polars kostnadsfria fitness- och träningsapp, och få exakt pulsmätning i realtid direkt till mobilen. Polar H10 fungerar med många andra träningsappar, så du får många bra alternativ att välja mellan.


Träna i fristående läge

Du kan även registrera ett träningspass med enbart Polar H10, så lagras dina träningsdata i pulssensorns interna minne. Starta bara ett träningspass i Polar Beat-appen, låt telefonen ligga och kör igång.

Visa hela produktbeskrivningen

1 040 kr
1 095 kr Webpris 

Din vara har lagts till i kundkorgen

0 varor 0 kr

Din vara har lagts till i kundkorgen

Viktig information om produkten du precis lagt i korgen!

Tyvärr har vi inte så många varor på lager av den vara som du önskar beställa. Vi har justerat antalet till så många varor som finns tillgängliga enligt vårt lagersaldo. Gå till kundkorgen för att se hur många det blev.

Klicka på "Fortsätt handla" för att köpa något mer eller klicka på "Gå till kundkorgen" för att slutföra ditt köp.

Fortsätt handla  

Artikelnr

23692075957

Produktid

28614

Varumärke

POLAR

Vikt

0,125 kg (fraktgrundande vikt)

Moms

25 % moms inkluderat i priset

Direktlänk

Öppna sida

Produktfråga

Skicka en fråga om denna vara

 

     

Nyhetsbrev

Vill du ta del av produktnyheter, erbjudanden och kampanjer?