Letro Sport - Allt för orientering

Kontaktformulär - Skicka meddelande

Har du frågor om någon produkt eller vill kontakta oss går det bra att skicka ett meddelande i formuläret nedan. Vi svarar oftast inom 24-48 timmar (vardagar).

Om det gäller det en reklamation se info längre ner.
Det finns också info angående Silvas kompasser med kvalitetsproblem längre ner.

*Namn

*E-postadress

*Rubrik

Mobilnummer

*Meddelande

Antal tecken kvar  240

*Svara på den matematiska frågan nedan

  Skicka en kopia av meddelandet till min e-postadress.

Genom att skicka meddelandet accepterar du att vi sparar ner de uppgifter som du angett i formuläret. Uppgifterna används för att vi ska kunna återkoppla till dig.

 

Gäller ditt ärende en reklamation (allt utom Silvakompass)?

Om ditt ärende gäller en reklamation så ber vi dig att skicka ett e-postmeddelande till info(a)letro.se med uppgifter om vad du vill reklamera samt bifoga gärna några bilder på felet på varan. Glöm inte att ange fullständig adress och ett mobilnummer som vi kan nå dig på. Mobilnummer behöver vi också för att kunna avisera försändelse om du får en ersättningsleverans.


Har du problem med en Silvakompass?
Silva har under en tid haft kvalitetsproblem med orienteringskompasserna. På grund av Covid-läget i Kina med nedstängningar har tidigare beräknat datum för leverans i mitten av maj blivit försenat till tidigast mitten av juni 2022. Det kommer nya kompasser och Silva kommmer att hantera alla reklamationer direkt med kunderna för att få en smidig hantering av alla reklamationer.

Följ nedanstående instruktion för att få din defekta Silvakompass utbytt.

För utbyte av defekt Silvakompass gäller följande rutin:
Fota produkten från ovansidan och undersidan där man ser några bokstäver tryckta. Skicka ett e-postmeddelande till silvasales@silva.se.
Skriv en liten text om vad som är felet, skicka med bilderna och gärna när du köpte kompassen och var du köpt den.
De behöver också dina uppgifter som namn, fullständig adress och mobilnummer för att kunna skicka en ersättningskompass till dig. Du kan redan nu höra av dig till Silva även om nya kompasser tidigast kan levereras ut i mitten av juni.

     

Nyhetsbrev

Vill du ta del av produktnyheter, erbjudanden och kampanjer?